Version-1---Transparent linked in.png
Niko.png
Den bedste investering du kan gøre for dig selv!
Komplet grundforløb. I Innercise arbejder vi med åndedræts protokoller som ændrer dit liv! Du giver dig selv mulighed for en ny sund og naturlig livsstil, som understøtter dig i alle livets faser. Det gælder både når du skal have ro i kroppen og hovedet, samt når du skal have energi til hverdagens strabadser. Innercise er balsam for krop og sjæl!
+ Øger stress tærsklen
+ Reducerer angst
+ Mentalt og fysisk overskud
+ Indre ro og bedre nattesøvn

12 timer, 4 sessioner, 3 timer pr. gang i grundforløbet. Pris 3.500,-
De 4 ingredienser vi arbejder med i forløbet er åndedræt, mentaltræning, kuldetræning i naturens elementer og hverdags implementering
Anbefalet af Psykolog og skuespiller David Owe

Det er uden tvivl det mest effektive forløb, jeg til dato har oplevet. Jeg oplever at mine klienter responderer positivt på åndedrætsøvelserne som Innercise arbejder med. Kombineret med den stressregulerende effekt, det har at udsætte sig selv for naturens elementer, er det den hurtigste og nemmeste måde at forebygge og optimere stress tolerancen. Teamet hos Innercise gør et fantastisk arbejde. Deres passion er beundringsværdig og jeg anbefaler alle som ønsker det bedste for dem selv, at gennemføre forløbet. Du vil med garanti ikke fortryde det!

 
_K1P8570d.jpeg
Kursus datoer