TEAMBUILDING

"The mind is king of the senses...the breath is king of the mind"

- B.K.S lyengar

Innercise er det mest effektive og powerfulde teambuildings koncept på markedet i dag. Alle arbejdspladser i Danmark skylder sig selv og sine medarbejdere denne mentale selvforkælelse. Innercise er en mentaltræning som rykker ved folks indgroede vaner og fastlåste kontrol adfærd. Vi tager folk ud af deres komfortzone på en effektiv og sikker måde, mens vi opbygger dem med en ny energi og tro på sig selv. En oplevelse de aldrig glemmer og ønsker mere fordybelse i.

 

Innercise er effektiv mentaltræning hvor vi med videnskabelige bevidste vejrtrækningsteknikker, koldtvands terapi og engagement får alle vores kursister til at slippe kontrollen mens de oplever en indre ro, flytter grænser de ikke troede var mulige.

 

"Life begins at the end of your comfort zone" 

 

 

Der er intet hokus pokus i Innercise, det er ren natur og kroppens helt egen medicin man selv producerer under Innercise træningen.

 

Teambuilding drejer sig om at styrke teamwork i en afdeling eller virksomhed, ved at styrke den enkelte persons færdigheder, samtidig med at styrke viljen til at ville samarbejde med sine kollegaer og lykkes sammen. På samme måde som i sportsverdenen. Innercise metoden styrker og udvikler på rekordtid kompetencerne, på en sjov og spændende måde som man aldrig glemmer. 

 

Vi tilbyder teambuilding til 10-100 personer, ude i virksomheden eller hos os, halv dag eller heldags arrangement, skræddersyet til mænd og kvinder, tilpasset efter hvor lidt eller meget man ønsker gå all in på koldtvandseksponeringen. Kort sagt alle kan være med, alle får værdi og virksomheden får kredit for at tage et CSR ansvar for sine medarbejdere.

 

Er det dyrt og omstændigt, når der loves så store resultater ?  Svaret er nej. Det er billigere end stort set alt andet teambuilding på markedet, og vi sørger for alt. Prisen for et Innercise kursus koster mellem 300-1000 kr. pr. deltager. Kontakt os og lad os lave et skræddersyet Innercise oplæg til Jer.

 


( Billeder indsættes hvor vi holder foredrag med folk siddende og lytte, billede af vejrtrækning, billeder af koldtvands terapi i fade til fødder og hænder samt i isbade )