Version-1---Transparent linked in.png
Ægte Performance kommer indefra!
Du sidder måske som salgsdirektør eller salgschef i en virksomhed, så vi kunne forestille os at din hverdag og sælgers hverdag har fuld fokus på højt tempo, performance og opfyldelse af diverse KPI’ere.

I en hektisk og tempofyldt hverdag er det jo naturligt at medarbejderne skal have overskud, energi og motivation til at kunne yde deres ypperste.

Er i parate til øget performance ser vi frem til at høre fra Jer.
Hør hvad Jakob Knudsen CEO & Thomas Krarup VP Global Sales i Virogates A/S, har oplevet på teambuilding workshops hos Innercise.

Det er good stuff!
Teambuilding gennem Innercise kan gennemføres fra 10 op til 100 deltagere.

Alle kan være med til øvelserne og vil få praktiske redskaber og metoder, de kan tage med dig sig, og bruge resten af livet.

Vi kan komme ud til jer såfremt I ønsker gennemførelse på eget kontor eller måske I allerede har fundet et egnet kursussted.
Vi har også vores egen Camp Innercise i Københavns Sydhavn har alle faciliteter fordelt på 500m2, hvor vi kan afholde events skræddersyet til netop Jeres behov!

Det lyder måske for godt til at være sandt - men det virker:
Mod stress, angst, depression, inflammation samt giver mere livsglæde. Virksomheden får en øget bundlinie, færre sygedage, mere tilfredse medarbejdere og et bedre teamwork.
Lyder det her interessant for dig og dit team så vil vi rigtig gerne tilbyde dig et rådgivende møde hvor vi vil kigge nærmere på hvordan vi helt konkret kan hjælpe jer ved brug af de metoder vi med stor succes anvender i Innercise.

Indtast dine oplysninger og så kommer vi tilbage til dig snarest muligt.

Vi glæder os til at snakke med dig

 

Dit besked er modtaget!

Innercise i Børsen's sektion for Ledelse 24 juni 2021
"Reducer dit sygefravær og mindsk din stress ved at lave vejrtrækningsøvelser og bade i iskoldt vand"

Sophie Appelgren
Journalist
Børsen
Klik på billedet for at læse artiklen i Børsen
Børsen3.jpg
Version-2---transparent.png