Version-1---Transparent linked in.png
Niko.png
Den bedste investering du kan gøre for dig selv!
Du giver dig selv mulighed for en ny sund og naturlig livsstil, som understøtter dig i alle livets faser. Det gælder både når du skal have ro i kroppen og hovedet, samt når du skal have energi til hverdagens strabadser. Innercise er balsam for krop og sjæl!
+ Øger stress tærsklen
+ Styrker immunforsvaret
+ Mentalt og fysisk overskud
+ Øget effektivitet og præstationsevne
+ Indre ro og balance

4 sessioner af 3 timers varighed fra kl 18-21. Intropris 2.995,-
Komplet åndedrætskursus
I Innercise arbejder vi med åndedræts protokoller som ændrer dit liv! 

Åndedræt, kulde, stærkt mindset og hverdags implementering er de 4 ingredienser vi arbejder med i forløbet.
Anbefalet af Psykolog og skuespiller David Owe

Det er uden tvivl det mest effektive forløb, jeg indtil dato har oplevet. Jeg oplever at mine klienter responderer positivt på åndedrætsøvelserne som Innercise arbejder med. Kombineret med den stressregulerende effekt det har at kuldetilpasse kroppen, er det den hurtigste og nemmeste måde at forebygge og reducere stress. Teamet hos Innercise gør et fantastisk arbejde. Deres passion er beundringsværdigt og jeg anbefaler alle som ønsker det bedste for dem selv, at gennemføre forløbet. Du vil med garanti ikke fortryde det!

 
_K1P8570d.jpeg
DR Tema lørdag træk vejret
Mental styrke kan tillæres
Vi kan alle træne vores mentale styrke, men ikke alle metoder er lige effektive og lette at fastholde. Hvis du er klar til forandring så er Innercise klar til at booste dig på en ægte og naturlig måde. Se hvad skuespillerinde Anne Sofie Espersen fik ud af en 4 ugers workshop i DR2 dokumentaren "Træk Vejret med DR2"
Du får certifikat for et succesfuldt gennemført forløb der også kvalificerer dig til Advanced modulet som er adgangsgivende til Innercise Akademiet. Hvis du ønsker at transforme andres liv så byder vi dig velkommen i Innercise familien. Vi glæder os til at møde dig!
Bliv den bedste udgave af dig selv!
Det du lærer hos Innercise ændrer dit liv, som det har gjort for så mange før dig
Certifikat.png