Beautiful Landscape

STYRK VIRKSOMHEDEN

Sammen kan vi mere!

Åndedrætskontrol for optimal ydelse

Nutidens ledere er trænet og højtuddannet med henblik på at drive en succesfuld virksomhed og har en række færdigheder som gør dem i stand til netop det. Disse færdigheder inkluderer oftest ikke åndedrætstræning! Hvordan kan noget så simpelt som åndedrætskontrol bidrage til at opnå målsætningerne og opnå optimal menneskelig ydeevne?

 

Optimal ydeevne opnås med et klart sind og en krop i balance, fri fra distraktioner og bekymrende tanker, som giver brændstof til stress og tvivl som påvirker kreativiteten og samarbejdsevnen. 

 

Alle ved at drive virksomhed med maksimal udbytte kræver ledere og medarbejdere der er opmærksomme, skarpe, balanceret og i stand til at tage gode rationelle beslutninger i løbet af en hektisk arbejdsdag. Man skal lede ud fra et solidt fundament hvor vi responderer og reflekterer i stedet for at reagere. På den måde bliver man ikke gidsel af sine egne impulser og følelser. I denne turbulente tid vi lever i har verden brug for ledere og medarbejdere der er selvbevidste og autentiske og som lever sit liv ud fra et moralsk og etisk værdisæt hvor hjertet er ligeså vigtigt som hovedet.

 

Når vi bevidst tilføjer åndedrætskontrol i vores arsenal af våben, bliver vi mere opmærksomme. Det ubevidste bliver bevidst. Åndedrættet er vores livskraft og gennem åndedrætstræning hæver vi bevidstheden om vores liv!

1.png
Udåndingstesten er en solid indikator for hvordan du reagerer på stress! Jo længere udånding jo bedre håndterer du stress, angst mv. 
Nutidens ledere er trænet og højtuddannet med henblik på at drive en succesfuld virksomhed og har en række færdigheder som gør dem i stand til netop det. Disse færdigheder inkluderer oftest ikke åndedrætstræning! Hvordan kan noget så simpelt som åndedrætskontrol bidrage til at opnå målsætningerne og opnå optimal menneskelig ydeevne?
Kom og oplev det sammen med os!

Vi har forløb til både ledere, mellemledere og medarbejdere på alle niveauer i virksomheden

TEAMET 

I

INNERCISE

Nico%20eget%20billedet%20i%20farver_edit

Nikolai Dobson

  • Grey LinkedIn Icon
IMG_3178_edited_edited.jpg

Jacob Bang

  • Grey LinkedIn Icon
IMG_0943F_edited.jpg

Henrik Reenmers

  • Grey LinkedIn Icon

Virksomhedsforløb

Åndedrættet er vores flagskib og danner fundamentet for en direkte forståelse af kontrollen af åndedrættet. Åndedrætskontrol er et kendt værktøj til at forbedre sundhed, ydeevne og generelt velbefindende.

 

Forløbet kører over 4 uger hvor i bliver introduceret til effektive teknikker der nemt, hurtigt og effektivt kan implementeres i dagligdagen. Vi guider jer igennem læren om åndedrættets kraftfulde fysiologiske og mentale effekter på krop og sind! 

TEAMBUILDING

Vi tilbyder teambuilding til 10 -100 personer, ude i virksomheden eller hos os, halv dag eller heldags arrangement, skræddersyet til mænd og kvinder, tilpasset efter hvor lidt eller meget man ønsker gå all in på koldtvandsterapi træningen. Kort sagt alle kan være med, alle får værdi, og virksomheden får kredit for at tage et CSR ansvar for sine medarbejdere.

WORKSHOPS

Vores workshops, som strækker sig over halv- eller heldags arrangementer, bliver i introduceret til de anvendte metoder og hvilken effekt det har på jeres medarbejdere. 

Alle workshop tilretteslægges efter jeres ønsker og kan afholdes på jeres egen lokation eller vi kan sammen aftale hvilke rammer der skaber de bedste forudsætninger for workshoppen. 

TEMA/METODER

Dette modul er i fortsættelse af grundforløbet, hvor vi går mere i dybden med netop jeres indsatsområder og skræddersyer et forløb hvor vi indrager relevante kompetencer samt implementerer indsatser. Udvikling af implementeringsplaner og teknologiske redskaber der skal sikre forankring af indsatser, deres effekter for kursister og virksomheden.

Vi arbejder med flere metoder i dette modul herunder performance i virksomheden, individuelle sportgrene, holdsport, stress forebyggelse og inflammation.

Vækst i alle områder af deres liv
Innercise protokollerne og metoderne er designet til at transformere den enkelte til det bedst mulige, opbygge mental robusthed, styrke sammenholdet og holdånden i virksomheden som måles direkte på bundlinien.
Hvad gør metoderne så kraftfulde 

Vi har taget det bedste af de mest anerkendte og effektive åndedrætsprotokoller, og gjort det nemt at komme igang med åndedrætstræning med den mest simple tilgang for at opnå hurtige resultater. Ved 15 minutters daglig træning vil nervesystemet gradvist adoptere et nyt og forbedret åndedræt. 

Faktum er at vi ser at åndedrætstræning og koldvandsterapi virker meget effektivt set over en bred kam af befolkningen og det har ændret vores liv.

 

Mennesker som har investeret tid og energi på deres egen sundhed, styrke og glæde er åndedrætstræning det mest effektive og hurtigvirkende metode til at gøre os mere robuste overfor stress samt at håndtere stress bedre end nogensinde før. 

 

Åndedrættet er fundamentet for hvordan vi søger at skabe forbedringer og optimere vores mentale og fysiske tilstand i den menneskelige krop. Åndedrættet forbedrer immunforsvaret til at blive mere robust.

 

Mange af de mennesker vi har arbejdet med oplever store forbedringer i deres livskvalitet baseret på et meget simpelt koncept ved at bruge åndedrættet som en superpower som findes i os alle uden undtagelse.
 

VORES ADVISORY BOARD

Innercise har et kompetent og erfarent rådgivningsteam bestående af forskere/læger og specialister der sammen med ledelse og medarbejdere tilsikrer de rette kompetencer og strategisk rådgivning indenfor bl.a forskning, måling og effekter samt rapportering og vidensdeling på vores indsatsområder.

Jesper Eugen Olsen.webp

Jesper Eugen-Olsen

Biochemist, PhD

Forskningsdirektør Virogates A/S

Rådgiver og forestår forskningsprojekter i Innerscience

Ronja-orange-480x480-1_edited_edited.png

Ronja Ries Højbjerg

Strategisk rådgiver og konsulent

Promentum A/S

Rådgiver og forestår planlægning og implementering af strategiske sundhedsprojekter i Innerhealth

Rasmus Haugbølle Thomhav

Sportsfysioterapeut, Golffysioterapeut og Performance Specialist

Rådgiver og samarbejder om udvikling af performance protokoller i Innerperformance

Dorthe Hummel

CEO coach / Holistic High Performance

Rådgiver i science of achievement and art of fulfillment

Henrik Dahlerup

Rådgiver om marketing og PR strategier

Rådgiver og forestår planlægning af strategisk marketing og copywriting