Version-1---Transparent linked in.png
Endelig en simpel tilgang til at høste superkræfterne i dig ved bevidst åndedrætskontrol 
Niko.png
Velkommen til Camp Innercise!

Træningen består af videnskabelige anerkendte åndedrætsmetoder, som er meget effektive, altid tilgængelige og nemme at udføre. Vi afslutter træningen med gradvis eksponering til kulden, hvor alle kan være med, enten med hånd- og fod is bad, hel krops bassin med 10 grader varmt vand, eller ultimativt is badet, som altid er guidet af vores instruktører.

Træningen er målrettet til den som ønsker at blive introduceret til åndedrætskontrol, og dets effekter på sind og krop som vi viste i DR2 dokumentaren "Træk vejret med DR2"
Anbefalet af Psykolog og skuespiller David Owe

Det er uden tvivl den mest effektive træning, jeg til dato har oplevet. Jeg oplever at mine klienter responderer positivt på åndedrætsøvelserne som Innercise arbejder med. Kombineret med den stressregulerende effekt, det har at udsætte sig selv for naturens elementer, er det den hurtigste og nemmeste måde at forebygge og optimere stress tolerancen. Teamet hos Innercise gør et fantastisk arbejde. Deres passion er beundringsværdig og jeg anbefaler alle som ønsker det bedste for dem selv, at komme og opleve det på egen krop. Du vil med garanti ikke fortryde det!

 
_K1P8570d.jpeg
DR Tema lørdag træk vejret
Mental styrke kan tillæres
Vi kan alle træne vores mentale styrke, men ikke alle metoder er lige effektive og lette at fastholde. Hvis du er klar til forandring så er Innercise klar til at booste dig på en ægte og naturlig måde. Se hvad skuespillerinde Anne Sofie Espersen fik ud af et Innercise Grundforløb i DR2 dokumentaren "Træk Vejret med DR2"
+ Øger stress tærsklen
+ Reducerer angst
+ Mentalt og fysisk overskud
+ Indre ro og bedre nattesøvn

1 session af 1,5 times varighed kr. 300,-
Tirsdag, onsdag og lørdag