_K1P9092d.jpeg

True strength is build from within 

but a little cardio never hurt anyone!

Vi har indledt et samarbejde med psykolog og skuespiller David Owe. 

 

De metoder vi benytter i åndedrætstræningen resulterer ofte i, at kursister får traumeforløsninger. For at sikre at traumerne adresseres og bearbejdes hensigtsmæssigt, har vi allieret os med David, der besidder kompetencerne til at imødekomme dette behov.

David arbejder med sammenhængen mellem krop og sind og er derfor et godt match til vores ambition om at kombinere åndedræt, koldvandsterapi og mental træning, og han skal understøtte vores ønske om at implementere funktionel træning i vores protokoller. 
 

Vi glæder os til samarbejdet! 

Om David Owe
_K1P8570d.jpeg

David Owe er skuespiller og psykolog. Han er uddannet fra Statens Teaterskole og har sin kandidatgrad i Psykologi fra Københavns universitet. Han har arbejdet som klinisk psykolog i flere år og åbnede egen klinik Powerpose i 2020.

Han taler om kroppen som kongevejen til mental trivsel og, at vores fysiske handlinger og kropslige fornemmelse ikke bare har indflydelse på, hvordan andre opfatter os, men også på vores selvoplevelse og dermed vores trivsel.

David har udviklet en terapeutisk retning, der tager udgangspunkt i sammenhængen mellem krop og sind, og derfor indgår fysisk træning altid som en del af forløb i Davids klinik. Han kalder sine korte træningsintervaller for træningssnacks. De består af funktionelle øvelser af varierende intensitet på 2-5 minutter. Du skal ikke klæde om, du skal ikke i bad bagefter, for en træningssnack skal være nem, hurtig og effektiv. Mottoet er den bedste træning, det er den du laver.

Formålet er, på en enkel og nem måde, at ændre dine vaner, så du kommer i gang med det samme og får lavet en langsigtet livsstilændring.

David har dyrket en del forskellig kampsport, har eksperimenteret med yoga og meditation, og brugt mindfulness og åndedræt i sin praksis i årevis, men er nu ved at uddanne sig til Innercise instruktør, fordi konceptet komplimenterer hans egne principper.


”Det virker så hurtigt. Jeg oplever at mine klienter responderer positivt på åndedrætsøvelserne, der understøtter den alkaliske proces. Kombineret med den stressregulerende effekt det har at kuldetilpasse kroppen, er det den hurtigste og mest effektive metode til at forebygge og reducere stress jeg er stødt på – Udover fysisk aktivitet naturligvis"


Hvis du har lyst til at kombinere dit kursus hos os med mentaltræning eller terapeutiske samtaler hos en psykolog, der samarbejder tæt med os og kender til den power, der ligger i åndedrættet, så kontakt:

Psykolog David Owe på: +45 26115900

eller på hjemmesiden: www.powerpose.dk