INNERCISE AKADEMIET

Bliv certificeret Innercise instruktør!

Er du interesseret i at blive den næste Innercise instruktør ?

Sammensætningen af de mest effektive og enkelte metoder der findes indenfor åndedrætskontrol, eksponering til de naturliger elementer samt træning og uddannelse i at inspirere, formidle og undervise for at styrke sundheden, glæden og effektiviteten hos den enkelte person. Hvis du ønsker at være en del af Innercise teamet så er du kommet til det rigtige sted. En rejse på tusind mil starter med et lille skridt.

Instruktør uddannelsen består af 3 moduler som alle 3 skal gennemføres for at opnå certificering!

213278752_2943149395929202_7150979822708941913_n.jpg

Modul 1 er grundforløbet på 4 uger hvor du lærer at udøve Innercise basis protokollerne. Dette modul gør dig fortrolig med metoderne der bliver anvendt og giver dig værktøjskassen og teknikkerne til at blive en rutineret og erfaren udøver.

Når modulet er afsluttet giver det adgang til modul 2. I tillæg forventes det at du studerer de fundamentale fysiologiske principper som lægger til grund for basis protokollerne som er nærmere beskrevet i vores håndbog.

Modul 2 er designet til udøvere som vil tage skridtet videre hen mod at blive certificeret Innercise instruktør. Her vil der være fokus på både teori og praksis og en række temaer relateret til basis protokollerne. Vi tilføjer yderligere protokoller med fokus på åndedrættet, gradvis eksponering til de naturlige elementer herunder kulde/varme, fysiske øvelser, mental træning, kroppens nervesystemer, sikkerhed og adfærd samt de videnskabelige studier og viden om hvilke effekter metoderne har af indflydelse på krop og sind. Der vil være hjemmeopgaver under forløbet i modul 2.

Modul 3 er hvor overgangen fra udøver til instruktør finder sted. Her bliver du testet og målt på din evne til at formidle det som du har lært i modul 1 & 2. Der forventes at du er fortrolig med alle aspekterne i vores metoder og teknikker forud for dette modul. Det er vigtigt at understrege at modulets primære formål er at evaluere, at alt som du har lært i de foregående moduler er adapteret i din egen udøvelse og du ligeledes mestrer formidlingen til kursister. Dette modul bliver undervist af certificerede instruktører i Innercise.

Ved tilfredsstillende gennemførelse af modulet ville du blive udnævnt som Innercise instruktør som vil gøre dig i stand til at afholde workshops og kursusforløb som bliver lanceret og markedsført på alle Innercise platformene.

Efter 12 måneder med afvikling af workshops og kursusforløb med en høj grad af kvalitet og formidling, vil du være berettiget til at ansøge om at blive instruktør at 2. grad som vil gøre det muligt at lede og undervise i retreats og mere specialiseret kursusaktiviteter som Innercise udbyder til både private og virksomheder.

Hvad lægger til grund for etableringen af Innercise Akademiet ?
3.png

Visionen for etableringen af Innercise Akademiet er at bringe bl.a. stress relateret lidelser til ende, ved at flytte grænserne for den menneskelige ydeevne og derved ændre måden man anser sundhed, styrke og lykke i samfundet.

Vi bruger videnskabelig forståelse af åndedrætskontrol og eksponering til kulde for at skabe forudsætningerne til at forbedre folkesundheden i en tid hvor håndtering af stress er en forudsætning for et godt liv! 

Åndedrættet er vores flagskib i vores tilgang til uddannelse og træning af Innercise instruktører. Nikolai Dobson og Jacob Bang samt de øvrige undervisere på Akademiet evner at bringe det ned i øjenhøjde, på en nem, tilgængelig og let forståelig måde, til at forstå kraften af åndedrætskontrol og eksponering til naturens elementer med fokus på kulde og koldsvandsterapi.

Akademiet er en vigtig del af Innercise's målsætninger om at opnå det størst mulige indvirkning i samfundet. Dets primære funktion er at uddanne instruktører med et højt niveau af kvalitets standarder, samt at supportere eksisterende instruktører i deres arbejde.

Innercise instruktører er forpligtet til at varetage Innercise's værdier, mission og vision og kræver et helt specielt mindset og værdisæt. For at blive instruktør forventes du at:

 

  • At være grundig og ydmyg i formidlingen af de anvendte teknikker for at tilsikre en ansvarlig og bæredygtig udøvelse.

  • At have en grundig forståelse af de fysiologiske og mentale effekter som vores protokoller udløser.

  • At være opmærksom på at protokollerne han have varierede og individuelle effekter hos den enkelte, hvorfor der i høj grad skal være opmærksomhed og fokus på at opfange reaktioner så alle føler sig trygge i træningen.

  • At kunne præsentere protokollerne og teknikkerne så deltagerne får en god, sjov og lærerig oplevelse.

  • At sikre vores garanti for effekt bliver indfriet samt oplevelses- og effektniveauet er over det forventede. Forståelse af kvalitetssikret ydelser, højt niveau af service og adfærd.

Hvilke krav stilles der til ansøgere:

  • God erfaring med undervisning og formidling.

  • En dyb følelse af forpligtelse for at imødekomme vores pricipper, værdier og normer.

  • Du er åben for at rykke grænser og er fortrolig med kulde eksponering.

  • Førstehjælps bevis.

Vi forpligter os til at bakke dig op i netop din rejse...sammen er vi stærkere!

For yderligere info venligst skriv til akademi@innercise.dk

Canvas 240 x230 WEB TIL KURSUS.jpg
Hvordan ansøger jeg?

Bliv den næste Innercise instruktør!

Klik nedenfor og ansøg....Vi ringer til dig når ansøgningen er behandlet!